Velkommen i “healingens” verden.

 
Det er ikke nødvendigt at forstå healing, man behøver heller ikke at tro på det, man skal bare have et åbent sind over for det, og så virker det…. .

 

Hvad er Healing ? 

Alt i vort univers er bygget op af energier, også du og jeg. Energien skal flyde på en bestemt måde for, at være i balance i henhold til naturens lov. Når energien ikke flyder i de rigtige baner, enten på grund af fysisk eller psykisk påvirkning af krop og sjæl, opstår der blokeringer eller brud på energibanerne, og så bliver man syg. Generelt kan man sige, at healing sker ved overførsel af energi fra healeren til klienten og dermed genoprettes balancen i klientens energisystem, og klienten bliver rask.

Trancehealing er den stærkeste form for healing som findes ! 

Hvem og hvad kan heales ?

 Alle kan heales. Nyfødte børn kan have et behov for healing, hvis fødslen har været lidt ”hård”eller traumatisk, og man er aldrig for gammel til, at få healing, hvis der er behov for det.

Hvad kan heales? – alle former for psykiske og fysiske lidelser kan heales med fordel. Resultatet af healingen kan være meget forskellig fra person til person. Vi har gode erfaringer med mange former for sygdomme, alt fra sportsskader til panikangst. Her nævnes få af dem:

Astma og allergi, Barnløshed

Blodpropper (efterbehandling)

Bækkenløsning, Depression

Diskusprolaps, Gigt (alle former), Kræft

Migræne, Parodontose, Psoriasis

Sportsskader, Udposninger på tarmen, osv.

 

Jeg siger aldrig nej til en klient – alle har lov til, at prøve healing, og ingen skal udelukkes for muligheden for at blive rask. Hvis du har brug for healing, er du velkommen til at kontakte os.