Trancehealing

 

Igennem mange år har jeg arbejdet med healing og clairvoyance i forbindelse med healing, og har haft mange dejlige oplevelser og opnået mange flotte resultater med den form for kanalisering af åndelig energi.

 Der er nu sket en videreudvikling af mine evner som gør, at jeg nu er i stand til at gå i trance. Formålet med at gå i trance er, at danne en utrolig stærk forbindelse til den åndelige verden, som igen gør, at resultatet af denne form for healing er meget stærkere end "den almindelige healing", som jeg tidligere udførte.

Nu er det ikke længere "mig" som healer, men "de åndelige", som får lov. Nu, når jeg går i trance tillader jeg, at de åndelige bruger mig, som "instrument", og jeg "vågner" først når "de" er færdige med at heale. Jeg husker intet af det, som er foregået, og jeg har ingen fornemmelse af, hvor lang tid der er gået, men en behandling varer cirka en times tid. 

Resultatet af trancehealing er meget stærk, og kræver derfor kun få behandlinger. Hvis du har brug for healing, er du velkommen til at kontakte os.